Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 лип 2021 16:00

Електроенергія для населення з 1 серпня не подорожчає - Президент

Електроенергія для населення з 1 серпня не подорожчає - Президент
Президент Володимир Зеленський запевнив, що з 1 серпня зростання ціни на електроенергію для населення не відбудеться.

Питання вартості електроенергії буде розглянуто на засіданні РНБО цього тижня, заявив глава держави в інтерв'ю низці телеканалів у рамках форуму "Україна 30. Децентралізація".

"Ми повинні зробити все, щоб ціни на електроенергію не піднімались для людей. По-друге, це фейкова інформація, що з 1 серпня ціни на електроенергію для людей будуть вищі. Підміняють дуже сильно поняття, тому що десь щось для якихось підприємств зростає, але я би тут не говорив про суспільство", - сказав Зеленський.

Він поінформував, що попросив винести питання цін на електроенергію на засідання Ради національної безпеки та оборони на цьому тижні, щоб, за його словами, "люди зрозуміли, що з 1 серпня сюрпризів для суспільства не буде".

"Електроенергія..., вважаю, ми повинні зробити, щоб збільшення не було. Моє відношення до цього дуже просте... сьогодні 1,68 (грн/кВт-год - ред.). Я вважаю, що у нас є низка населення, яке не може собі дозволити платити навіть 1,68. Тому РНБО буде розглядати також це питання щодо населення України і можливість зменшення цін на електроенергію для таких окремих верств населення", - розповів Президент.
Наверх