Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Черкаський район. Новини 03 вер 2017 00:26

Учасники АТО можуть отримати допомогу з районного бюджету

Учасники АТО можуть отримати допомогу з районного бюджетуВ управлінні праці та соціального захисту населення Черкаської РДА розповіли, як учасникам АТО та членам їхніх сімей отримати одноразову грошову допомогу з районного бюджету.

Про це пишуть Сільські обрії.

Нагадаємо, відповідно до районної програми «Турбота на 2014-2020 роки» учасники АТО та їх сім'ї мають право на виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 1 тис. грн. Для цього їм потрібно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою м. Черкаси, вул. В. Чорновола, 157, каб. 129, або за тел. 64-14-77.

Для виплати одноразової грошової допомоги учаснику АТО потрібно подати такі документи: заяву; копії паспорта, ідентифікаційного коду, довідки про участь в АТО, довідки про склад сім’ї, копії документів про відкритий соціальний рахунок у банку.

Для виплати одноразової грошової допомоги сім’ї учасника АТО потрібно подати такі документи: заяву, копії паспорта та ідентифікаційного коду (дружини, матері, повнолітніх дітей учасника АТО), довідку про участь в АТО (батька, чоловіка, сина), довідку про склад сім’ї учасника АТО, копії документів про відкритий соціальний рахунок у банку (дружини, матері, повнолітніх дітей учасника АТО), копії паспорта та ідентифікаційного коду учасника АТО, а також копії свідоцтво про шлюб (для дружини) та свідоцтво про народження сина, батька (для матері, повнолітніх дітей).
Наверх