Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 05 вер 2017 01:37

ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"

ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"Щороку 1 вересня, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання, гостинно відчиняють свої двері для дітвори не лише школи, а й дошкільні навчальні заклади.

У цей світлий і радісний день – День знань – Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Лісова казка» розпочав 2017/2018 навчальний рік святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, танком золотистого падолисту і веселими дитячими посмішками.

Для всіх малюків підготували святкову програму діти старшої групи під керівництвом музичного керівника О.М.Малинко і вихователя старшої групи Н.М.Секрет, які творчо та з душею поставилися до її організації. В програмі свята прозвучали пісні про щасливе дитинство, про країну знань, проведені ігри-конкурси з усіма присутніми. Вихователі Л.Л.Одинока і С.М.Корнієнко показали зі своїми вихованцями цікаву пальчикову гімнастику.

В цей день по всіх вікових групах були проведені заняття на тему: «Щоб у серці жила Батьківщина».
1 вересня, День знань, свято, пісні, ігри-конкурси, заняття
ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"ДЕНЬ ЗНАНЬ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА"
Наверх