Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 25 вер 2017 03:15

«Жодних компромісів!» – обласний керманич доручив провести протипожежну перевірку

«Жодних компромісів!» – обласний керманич доручив провести протипожежну перевіркуЗаклади освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери перевірять на Черкащині.

Таке доручення на виїзному засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Ці об’єкти обстежать на дотримання правил і заходів із пожежної безпеки. Потому профільні служби ретельно контролюватимуть усунення виявлених недоліків. Працюватиме спеціальна комісія за участі рятувальників, правоохоронців та інших фахівців.

– Я попросив обласне управління ДСНС діяти максимально жорстко, посилити протипожежні заходи, – зауважив очільник Черкащини. – Жодних компромісів! Не буде реакції у відповідальних осіб на виявлені порушення – буде наша реакція. Є чітка інструкція, правила, норми – всі мають бути дотримані. Трагедія, як в одеському таборі, не повинна повторитися ніколи й ніде.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в Одесі сталася пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія». У ній загинули троє дітей.

За інформацією Прес-служби Черкаської ОДА
Наверх