Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 24 вер 2017 00:17

Молодь кличуть у Нечаївку на військово-патріотичний вишкіл

Молодь кличуть у Нечаївку на військово-патріотичний вишкілЗ 29 вересня по 1 жовтня поблизу Нечаївської ЗОШ діятиме військово-спортивний патріотичний табір «Доброволець».

Організатором таборування виступає відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, інструкторами будуть представники молодіжних громадських організацій, - повідомляють Сільські обрії.

Подібний масштабний захід у Черкаському районі відбудеться вперше.

- Протягом кількох днів учасники табору пройдуть підготовку із тактичної медицини, вчитимуться поводженню з вогепальною зброєю, орієнтуванню на місцевості, веденню партизанської війни, а ще спробують свої сили в козацьких забавах, - розповідає начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Бовт. – Навчатимуть та тренуватимуть дітей інструктори з громадських організацій «Юнацький корпус», «Всеукраїнський молодіжний рух «Національний альянс», Черкаський обласний осередок ВГО «Молодий народний рух», Черкаська крайова команда УНСО.

Організатори військово-патріотичного таборування підготували для учасників і культурно-історичну програму.

- Ми прагнемо, аби діти не лише проявили свої можливості та вміння під час військового вишколу, але й вивчили історію визвольних рухів в Україні упродовж століть. Усвідомили і зрозуміли, що вони одна нація і національні цінності та ідеї – спільні для кожного українця. Незважаючи де він живе, в якому регіоні держави, чи поза її межами, – зауважує Сергій Бовт.
Наверх