Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 21 жов 2017 00:20

Прості способи зміцнити імунітет перед зимою

Прості способи зміцнити імунітет перед зимоюЗахворіти восени дуже просто. Різкі перепади температури, постійні дощі, сильний вітер і багато іншого сприяє тому, що наш організм слабшає.

Щоб цього не сталося, потрібно підтримувати наш імунітет різними способами. Ми вирішив розповісти, як підтримати імунітет восени.

Імбирний чай


Саме імбир – прекрасний засіб від всіх вірусів і бактерій, які дуже погано впливають на наш організм. Тому варто хоча б раз в день випивати імбирний чай. Він допоможе вам підтримати імунітет і уникнути практично усіх хвороб. До того ж, в нього можна додати мед, або лимон, що теж допоможе вам оздоровитися.

Червоне вино


Вина потрібно не більше 1 келиха на день. Незважаючи на те, що лікарі не рекомендують пити алкоголь в період хвороб, але трохи вина допоможе підтримати імунітет восени. А крім цього, воно буде тримати ваше серце і судини в повному порядку. Головне не перестаратися.

Загартовуємося


А ось тут потрібно бути дуже акуратними, тому, що надмірне загартування тільки погіршить ваше здоров'я. Незважаючи на це, деякі лікарі рекомендують приймати холодний душ вранці, або ж просто намочити ноги в холодній воді, а потім швидко протерти рушником. Це дійсно зміцнить ваш імунітет, але головне робити це обережно і розумно.

Їмо часник і перець


Відомо всім, що перець зміцнює наш імунітет. Незважаючи на це, їсти його треба обережно і невеликими порціями. А крім цього, багато лікарів рекомендують звернути увагу на часник, який, насправді, набагато корисніший практично за будь-який вид перцю. До того ж, багато його не треба. Зубчик на день – і ваш імунітет в повному порядку.
Наверх