Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 20 сер 2021 15:32

ВІДДІЛЕННЯ "ПРИВАТБАНКУ" У МОШНАХ НЕ ЗАКРИВАТИМУТЬ

ВІДДІЛЕННЯ "ПРИВАТБАНКУ" У МОШНАХ НЕ ЗАКРИВАТИМУТЬ
Останнім часом Мошнівською територіальною громадою ширились розмови про закриття відділення "Приватбанку" у селі Мошни.

Це банківське відділення - єдине на всю громаду, яке щодня обслуговує мешканців 18 сіл двох територіальних громад Мошнівської та Будищенської. У відділенні працюють співробітники банку, що дає можливість доступу до сучасних технологій, сплати комірного, інших сплат безпосередньо через касу банку соціально незахищеним верствам населення (пенсіонери, малозабезпечені, які не мають навиків роботи інтернет-мережею та самих гаджетів).

Інформація про ймовірне закриття відділення викликала справедливе обурення мешканців і відповідну реакцію керівництва громади.

19 серпня на прохання Голови Мошнівської громади Богдана Шкарбути відбулася його зустріч з очільником Черкаської обласної державної адміністрації Олександром Скічком і представниками банку, на якій сільський голова навів переконливі аргументи проти закриття відділення "Приватбанку".

Як завжди, голова ОДА Олександр Скічко підтримав звернення людей та особисто втрутився в ситуацію, однак зауважив, що сучасні комунікаційні технології, в т.ч. і в наданні населенню банківських послуг, повинні бути доступними для всіх верств суспільства без виключення.

Результатом зустрічі стало відкликання керівництвом банку рішення про закриття відділення в селі Мошни.

Жителі Мошнівської та Будищенської територіальних громад, а це близько 20 тис. населення, висловлюють вдячність Олександру Олександровичу за небайдужість до проблем простих людей.
Наверх