Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 04 жов 2017 17:00

"Вікно" проїзду на черкаському мості через Дніпро зміниться

"Вікно" проїзду на черкаському мості через Дніпро зміниться4 жовтня на мосту через Дніпро стартують роботи з асфальтування правого проїзду. У зв’язку з цим час роботи пропускних "вікон" для автомобілістів зміниться.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Ранкове "вікно" запрацює на годину раніше. Тож автомобілісти зможуть проїхати мостом з 5 до 8 години ранку. Опісля на об’єкті відразу ж розпочнуться роботи з укладання асфальту.

"Це – тривалий виробничий процес, який вимагає безперервності робіт, – відзначає начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового облдержадміністрації комплексу Сергій Чубань. – Розпочнуть асфальтування відразу ж по закриттю ранкового пропускного "вікна". Зважаючи на технологію та масштабність робіт, вечірнє "вікно" запрацює на дві години пізніше, ніж зазвичай".

На черкаському мосту вкладають нижній шар асфальтобетонного покриття

Вечірнє "вікно" орієнтовно працюватиме з 18.00 до 21.00. Однак його відкриття можливе із затримками.

Водіїв просять поставитися до тимчасових незручностей із розумінням і, за можливості, перенести свої поїздки на інший день. Сергій Чубань додав, що, зважаючи на тривалість робіт, такий графік, можливо, діятиме і в четвер, 5 жовтня.
Наверх