Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 05 вер 2021 10:30

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)
Творчі колективи Мошнівської територіальної громади, що носять звання "Народний", підтвердили свою професійність і талант.

Мошнівська громада налічує пять таких колективів:

Народний аматорський хоровий колектив "МОШНОГОРИ" Мошнівського СБК (керівник Раїса Полатайко);
Народний аматорський хоровий колектив "ЗІР'ЯНИ" Яснозірського СБК ім. Сльоти (керівник Катерина Юрченко);
Народний аматорський фольклорний колектив "МОЛОДИЧКИ МОЛОДІЇ" Мошнівського СБК (керівник Раїса Полатайко);
Народний аматорський чоловічий вокальний колектив "ЯСНОГРАД" Яснозірського СБК ім. Сльоти (керівник Іван Демченко);
Народний аматорський колектив народної музики "БАЙБУЗІВСЬКІ ТРОЇСТІ" (керівник Анатолій Маніло).

Підтвердили звання і наші найближчі творчі сусіди - Народний аматорський хоровий колектив "КАЛИНА" Будищенської територіальної громади.

Невимушена творча атмосфера, спілкування з колегами, обмін досвідом, та неймовірна гордість за наш талановитий народ.

Дякуємо всім учасникам - колективам за Ваш талант та відданість творчій справі, дякуємо організаторам, нашим колегам та друзям з Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи: директору Тамілі Івановій, заступнику директора Людмилі Глухенко, провідному методисту по вокально-хоровій роботі Ларисі Гузніній та завідуючій відділом фольклору та етнографії Наталії Сайченко. Дякуємо нашій незмінній підтримці та насназі в творчості в особі Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути.

Приємним сюрпризом була зустріч з нашою знайомою Юлією Гершун (міс Всесвіт 2018) - президентом Благодійного освiтньо-культурного фонду «Розвиток обдарованих дітей». Пані Юлія пообіцяла підтримку нашим творчим колективам.

РАЗОМ МИ МОЖЕМО БІЛЬШЕ!


Відділ культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЩО НОСЯТЬ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ", ПІДТВЕРДИЛИ СВОЮ ПРОФЕСІЙНІСТЬ І ТАЛАНТ (ФОТО)
Наверх