Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 08 вер 2021 09:00

БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)

БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)
Десять бібліотечних установ функціонують на території Мошнівської громади. Маленькими кроками ми переходимо до нових форм та методів роботи, щоб бібліотека стала не просто книгосховищем, а місцем для повноцінного розвитку мешканців різних вікових категорій...

3 вересня 2021 року в публічній бібліотеці с.Мошни відбувся відбірковий етап заочного конкурсу бібліотекарів Мошнівської територіальної громади, «Бібліотечний простір: від ідеї до втілення».

Всі бібліотекарі достойно представили свої роботи та їдеї, щодо організації інноваційно-комфортних просторів у бібліотеках, та були схвально оцінені членами журі, до складу якого входили: начальник Відділу культури, молоді та спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Гаврилюк Леся Миколаївна, завідувач Закладу дошкільної освіти «Лісова казка» Коршак Валентина Вікторівна та методист Закладу дошкільної освіти «Лісова казка» Одинока Людмила Леонідівна, обрали дві кращі роботи, що будуть представлені на очному обласному конкурсі в Обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка в м.Черкаси.

Слухачів та журі не залишили байдужими роботи бібліотекаря Мошнівської публічної бібліотеки Клименко Ірини Олександрівни та бібліотекаря Яснозірської публічної бібліотеки Пономар Валентини Миколаївни.

Саме ці роботи і будуть преставляти Мошнівську громаду на обласному конкурсі.

Мошнівський сільський голова Шкарбута Богдан Вікторович привітав всіх учасників та побажав конкурсанткам удачі. Також передав два комплекта комп'ютерної техніки на дві бібліотеки с.Байбузи та с.Шелепухи, що громада отримала в рамках проведення благодійної програми « Підтримка та розвиток бібліотек та освіти в Україні» від БО «БФ «ФАВБЕТ ФУНДЕЙШН».

Вітаємо НАЙКРАЩИХ - КЛИМЕНКО ІРИНУ та ПОНОМАР ВАЛЕНТИНУ!

Спеціаліст Відділу культури, молоді та спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради по роботі з бібліотечними установами Ганна Однорог
БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР: ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ (ФОТО)
Наверх