Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини 17 вер 2021 07:00

"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)

"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)
17 вересня - День рятувальника. Напередодні свята в ЗДО "Лісова казка" села Мошни завітали вогнеборці місцевої пожежно-рятувальної команди Володимир Мирошниченко і Сергій Левченко.

Гості розповіли, які розповідали малечі про те, як рятувальники виїжджають на пожежі, який одяг для захисту від вогню одягають. Також продемонстрували спеціальну техніку, розповіли коли і як її доводиться застосовувати.

Дошкільнята розглядали все із захопленням та радістю, привітали гостей квітами та малюнками. А щоб відчути себе хоч на мить вогнеборцями, діти спробували потримати в руках пожежний рукав і ствол, посидіти в спеціальному автомобілі.

Також з малечею провели бесіди про важливість дотримання правил безпеки вдома й під час відпочинку.

Дякуємо за змістовну розповідь! Зі святом Вас, наші рятівники!

Колектив та вихованці ЗДО "Лісова казка"
"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)"КАЗКОВИЙ" ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА (ФОТО)
Наверх