Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 21 вер 2021 11:00

При Черкаській РДА створено нову Громадську раду

При Черкаській РДА створено нову Громадську раду
16 вересня у Черкаській райдержадміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради, які провела голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.

Під час засідання заслухали звіт ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради, члени якої займались прийомом документів від інститутів громадянського суспільства.

Вирішили залишити граничну чисельність складу громадської ради відкритою, з подальшим внесенням змін до кількісного складу. На наступному засіданні заплановано обрати голову Громадської ради, заступника та секретаря, затвердити положення ради та план роботи.

Таким чином до складу Громадської ради при Черкаській райдержадміністрації обрано Людмилу Скороход – Смілянська регіональна газета «Сміла», Миколу Бовшика – громадська організація «Інваліди Канівщини», Віктора Іншакова – Смілянська міська організація ветеранів України, Тетяну Волочай – благодійна організація «Благодійний фонд МХП – Громаді» та Геннадія Омельченка – районна спортивна громадська організація «Федерація футболу Черкаського району».

Діяльність Громадської ради має на метіактивізувати роботу з громадськістю при Черкаській райдержадміністрації, залучити громадськість до формування та реалізації державної політики та створити належні умови для реалізації конституційного права громадян на управління державними справами.

Валерія Бандурко привітала новообраний склад Громадської ради та, зокрема, зазначила: «Довіра до влади є там, де органи державної влади співпрацюють з громадськістю. Я є прихильником співпраці з активною громадськістю, адже це допомагає завжди бути поінформованою про проблеми, які турбують громадян, та спільними зусиллями їх вирішувати. Тож вітаю членів нової Громадської ради! Бажаю плідної роботи та вагомих здобутків на благо Черкаського району. Також дякую голові Смілянської міської організації ветеранів України Миколі Якушенку за вручену медаль з нагоди 30тої річниці Незалежності України. Це велика честь для мене!».
Наверх