Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Спорт 26 вер 2021 18:02

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ: ФК "ШТУРМ" ПЕРЕМАГАЄ У ПЕРШОМУ ПІВФІНАЛЬНОМУ МАТЧІ

ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ: ФК "ШТУРМ" ПЕРЕМАГАЄ У ПЕРШОМУ ПІВФІНАЛЬНОМУ МАТЧІ
Відбулися перші матчі 1/2 фіналу Чемпіонату Черкаського району з футболу. ФК "Штурм" Мошнівської ТГ в гостях переміг ФК "Чайка-Євраліс" Сагунівська ТГ 2:1.

Гра видалася важкою. Господарі активніше провели першу половину зустрічі, мали декілька непоганих можливостей забити, та штурмівці втримали свої ворота.

Другий тайм розпочався з голу - Артем Олійник реалізував вихід сам на сам з голкіпером, а ще за 10 хвилин господарі залишились в меншості - другу жовту отримав гравець "Чайки".

В більшості мошнівські футболісти повністю контролювали гру, створювали моменти, та на 75 хвилині захопились атакувальними діями і прогавили контратаку, яку зупинили лише фолом в штрафному майданчику. Пенальті - 1:1.

Штурмівці збільшили натиск на ворота господарів, і на 87 хвилині досягли свого - Вадим Гуляш замкнув простріл з флангу і вивів "Штурм" вперед.

Відзначимо, що на останніх хвилинах червону картку отримав капітан мошнівців, який тепер пропускатиме другий півфінальний матч.

В іншій парі ФК "Чигирин" вдома переміг геронимівський "Колос" з рахунком 4:2.

Матчі-відповіді відбудуться вже наступної суботи. Запрошуємо вболівальників 2 жовтня на стадіон села Яснозір'я підтримати наших футболістів. Початок матчу о 15:00.
Наверх