Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 28 вер 2021 07:00

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)
Творчі колективи Мошнівської територіальної громади взяли участь у І регіональному турі обласного мистецького свята «Мистецька толока», що відбувся в Червоній Слободі в неділю 26 вересня.

Нашу громаду представляли:

Жіночий аматорський танцювальний колектив «Водограй» Байбузівського закладу освіти I-III ст. (керівник Фаїна Приходько);
Жіночий аматорський танцювальний колектив «Мошнівські молодиці» Мошнівського СБК (керівник Вікторія Крилова);
Вокальний гурт «КУМ - КУМА» Мошнівського СБК (керівник Анатолій Максименко).

Ми щиро вдячні організаторам неперевершеного та неймовірно насиченого свята, всім творчим працівникам Комунальної установи «Обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Черкаської обласної ради.

Дякуємо працівникам культури Червонослобідської територіальної громади за теплий прийом, турботу та гостинність.

Вдячність всім нашим талановитим колегам по сцені з різних куточків Черкаської області за спілкування та неймовірні емоції.

Щире спілкування, зустріч зі знайомими та друзями, позитивний настрій та неоціненний досвід збережуть надовго в своїй пам'яті всі учасники свята.

начальник Відділу культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Леся Гаврилюк
ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В "МИСТЕЦЬКІЙ ТОЛОЦІ" (ФОТО)
Наверх