Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 29 вер 2021 17:20

У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)

У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)
Численні прохання, звернення жителів села Байбузи до Голови громади щодо будівництва локації де б дітки мали змогу гратися та проводити час знайшли своє втілення. Сьогодні голова Мошнівської сільської ради Богдан Шкарбута разом із старостою Байбузівського старостату оглянув стан будівництва омріяного дитячого майданчика в центрі с. Байбузи.

Наразі встановлені основні конструкції, обладнано відеоспостереження. Наступного тижня байбузівська дітвора отримає свій майданчик.

Також Голова громади поінформував присутніх батьків, що наразі ведуться перемовини з меценатами щодо встановлення поряд і сучасного спортивного майданчика з силовими тренажерами, що дасть змогу більш ширше залучити молодь до здорового способу життя.

Слід зазначити, що на будівництво вказаних об'єктів Голова громади залучає виключно небюджетні кошти.

В свою чергу присутні жителі села та староста Байбуз подякували Богдану Вікторовичу, що в додаток до всього Байбузи позбавились ям на заасвальтованих дорогах села - це був перший масштабний ремонт комунальних доріг села за 30 років з моменту їх будівництва.
У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)У БАЙБУЗАХ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ БУДІВНИЦТВО ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА (ФОТО)
Наверх