Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 01 жов 2021 09:00

Тарифи на опалення для населення підвищуватися не будуть

Тарифи на опалення для населення підвищуватися не будуть
Комунальні тарифи для населення до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть.

На засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові підписали меморандум, згідно з яким тарифи на гарячу воду та опалення не будуть зростати до кінця опалювального сезону 2021-2022.

Згідно з ухваленим меморандумом, місцева влада не підвищуватиме тарифи на тепло та гарячу воду до кінця опалювального сезону.

«НАК «Нафтогаз», Асоціація міст України, Палата місцевих влад провели велику складну непросту важливу роботу. Сьогодні на цьому засіданні між урядом нашої держави, між НАК «Нафтогаз», Асоціацією міст України, Конгресом місцевих та регіональних влад ми підписуємо меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гар воду не будуть зростати», – розповів прем’єр Денис Шмигаль.

Очільник уряду додав, що очікує на появу аналогічного меморандуму з місцевою владою, який буде діяти не один, а три наступні роки. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив, що перед початком опалювального сезону до роботи готові 19 тис. котелень, 19 тис. км теплових мереж, 5 тис. центральних теплових пунктів.
Наверх