Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура 09 жов 2017 16:40

УЧНІ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ "КОЗАЦЬКИЙ ШЛЯХ.UA"

УЧНІ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ "КОЗАЦЬКИЙ ШЛЯХ.UA"6 жовтня у місті Черкаси проходив Третій Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості «Козацький шлях.UA».

У конкурсі взяли участь учні Комунального Закладу «Мошнівська дитяча музична школа» Черкаської районної ради.

Шелест Ірина (викладач Шелест Л.Г.), учениця 8-го класу по класу «бандура», яка змагалася у номінації «Вокальне мистецтво» - 2 категорія – з 13 до 17 років, виборола ІІІ місце. Іринка брала участь у конкурсі вже вдруге (минулого року у складі вокального дуету «Живоцвіт» дівчатка отримали також ІІІ місце);

Крюков Антон (викладач Гончаренко Л.О.), учень 2-го класу «Сольний спів» змагався у номінації «Вокальне мистецтво» - 1 категорія - – з 6 до 12 років та став дипломантом конкурсу. Антон брав участь у подібному конкурсі вперше.

Учні отримали титули Лауреата та Дипломанта , а також нагороджені спеціальними козацькими універсалами, медалями та пам’ятними подарунками.
УЧНІ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ "КОЗАЦЬКИЙ ШЛЯХ.UA"УЧНІ МОШНІВСЬКОЇ ДМШ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ "КОЗАЦЬКИЙ ШЛЯХ.UA"
Наверх