Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Черкаський район. Новини 04 жов 2021 16:22

Інформаційний семінар для суб’єктів пробації

Інформаційний семінар для суб’єктів пробації
В рамках співробітництва між Черкаською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості та філією Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області, періодично проводяться спільні заходи з метою соціальної адаптації та психологічної підтримки засуджених.

Про це інформує Черкаська районна філія ОЦЗ.

Співпраця триває в напрямках інформування та консультування суб’єктів пробації із загальних питань зайнятості з елементами техніки пошуку роботи та сприяння працевлаштуванню.

Нещодавно для осіб засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та осіб, які готуються до звільнення або звільняються з місць позбавлення волі було проведено черговий інформаційний семінар.

Під час заходу завідувач сектору активної підтримки безробітних Віта Вахненко та провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Гришко надали інформацію про послуги служби зайнятості, електронні сервіси, якими можна скористатися, ознайомили з найзатребуванішими вакансіями на ринку праці.

Крім цього, учасники дізнались про секрети успішної співбесіди з роботодавцем та отримали поради у самопрезентації від провідного фахівця з питань зайнятості сектору активної підтримки безробітних Олени Сербіної.

Підводячи підсумки проведеного заходу, заступник начальника Черкаського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Черкаській області, підполковник внутрішньої служби Юлія Некраса, наголосила, - «Офіційна робота та матеріальна стабільність зменшує ризик вчинення нових кримінальних правопорушень, а найважливішою умовою успішної соціальної адаптації осіб даної категорії є їх працевлаштування та подальша трудова діяльність».
Наверх