Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 05 жов 2021 13:54

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)

У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)
5 жовтня відбулася перша руханка на спортивній локації «Активні парки – локації здорової України» Мошнівської територіальної громади.

«Активні парки – локації здорової України» це проект Програми Президента «Здорова Україна», який має на меті організацію оздоровчої активності та створення умов для поліпшення тривалості життя активного населення.

Основна мета – зробити спорт ближчим до людей, створити умови та можливості для кожного громадянина ставати здоровіше.

Наше завдання: це залучення населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

Наш спільний результат: збереження та зміцнення здоров’я всіх верств населення.

Багато зусиль для зростання добробуту жителів нашої громади прикладає Голова громади Богдан Шкарбута, надає дієву підтримку голова ОДА Олександр Скічко. Молодь залучається до занять спортом, пропагується фізична культура та здоровий спосіб життя. У нас вже відкрито дитячий та спортивний майданчики, де діти, молодь прекрасно проводять своє дозвілля, граються, займаються спортом, спілкуються.

На нашому заході були присутні почесні гості:

Скічко Олександр Олександрович – голова Черкаської обласної державної адміністрації,
Бандурко Валерія Олегівна – голова Черкаської районної державної адміністрації,
Шкарбута Богдан Вікторович – голова Мошнівської територіальної громади,
Войцехівський Віталій Олександрович – міський голова Золотоноші,
Більда Андрій Олександрович – голова відділення національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Урочисто відкрили локацію та перерізали стрічку Валерія Олегівна Бандурко та Богдан Вікторович Шкарбута.

Правила користування QR- кодами показав спеціаліст по спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Анатолій Андрійович Жила.

Отже:
1. Наведіть камеру свого смарфону на QR- код.
2. Оберіть бажаний рівень складності вашого тренування.
3. Пройдіть тренування, виконавши вправи за допомогою відео інструктора.
4. Пройдіть наступний рівень або вирушайте до наступного тренажеру.

Відбулися показові виступи майстра спорту з боротьби самба, майстра спорту з дзюдо, бронзового призера чемпіонату світу та неодноразового чемпіона України Артура Єфремова та кандидата в майстри спорту з кікбоксінгу Данила Ганенко. А також гості, разом з учнями Мошнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та вчителем фізкультури Ольгою Миколаївною Синчак разом виконали першу ранкову руханку.

Ми вітаємо всіх, хто любить спорт, хто займається спортом, хто вболіває на спортивних змаганнях. Всіх, хто не уявляє своє життя без нього. Адже спорт – це одне з найцікавіших захоплень, він є засобом вияву фізичної досконалості, мужності, грації, краси. Мабуть немає людини на землі, яка була б байдужою до спорту.

Ще раз хочемо подякувати нашому Президенту України за програму соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» за чудовий спортивний майданчик та побажати - любіть спорт, займайтеся спортом і тоді ви проживете довге й щасливе життя, що буде приносити вам тільки позитивні емоції. Бажаємо всім міцного здоров’я, а дітям успіхів у навчанні.

спеціаліст Відділу культури, молоді та спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Ганна Однорог
У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)У МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПЕРША РУХАНКА НА СПОРТИВНІЙ ЛОКАЦІЇ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ" (ФОТО)
Наверх