Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика 23 жов 2021 12:46

Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)

Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)
Агітаційна кампанія на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 197 у розпалі. Відповідно до законодавства, рішенням Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради № 183 від 23.09.21 було визначено місця для розміщення агітаційних матеріалів і агітаційних наметів кандидатів в народні депутати, і всі учасники виборчої кампанії дотримувались встановлених правил, допоки…

…Допоки на округ не завітав зі столиці «віп-агітатор» за кандидата Сергія Василюка – екснардеп 7-8 скликань Юрій Левченко. Колишній народний обранець, досі не позбувшись владного гонору, вважає себе справжнім «господарем життя», для якого «закон не писаний».

Абсолютно нехтуючи всіма правилами благоустрою і нормами закону, встановивши агітаційний намет в недозволеному місці, прямо посеред тротуару, Левченко перегородив прохід людям, змушуючи тих обходити його через клумби або проїжджу частину. На зауваження громадян реагував агресивно.

Отримавши більше двох десятків скарг, на місце прибули керівники Громади, які довели «агітатору» норми виборчого законодавства. Це ще більше «розпалило» столичного зайду. Розмахуючи посвідченями, колишній нардеп запевнив, що сам вирішуватиме що можна, а що ні.

Щоб угомонити «господаря життя», довелося викликати правоохоронців…

Живучи в своєму «паралельному світі» вседозволеності і беззаконня, відірваному від реальності простих українців, такі «агітатори» як екснардеп Юрій Левченко роблять «ведмежу послугу» своїм кандидатам, влаштовуючи своїми «перфомансами» справжню антирекламу.

А у людей пам’ять хороша. Не скоро ще пан Левченко зі своєю партією з гучною назвою «Народовладдя» (правильніше було б «антинародовладдя») отримає електоральну підтримку мешканців Мошнівської територіально громади.
Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)Вибори, вибори…: «Господарі» життя, або Кому в Україні «закон не писаний» (фото)
Наверх