Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 02 лис 2021 10:18

В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)

В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)
Плідна співпраця в реалізації спільного бачення на розбудову держави від села до області, країни очільників Мошнівської територіальної громади, Черкаської обласної державної адміністрації, обласної ради, народних депутатів України від монобільшості у Верховній Раді не словом, а ділом реалізуються в конкретних справах.

Заходи, що пройшли 29 жовтня в Мошнівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Мошнівської сільської ради, запам’ятаються мешканцям села як початок втілення мрій не одного покоління вихованців школи.

Виготовлений за ініціативи Мошнівського сільського голови Богдана ШКАРБУТИ коштовний проект масштабного будівництва сучасного багатофункціонального спортивного комплексу, завдяки підтримці голови ОДА Олександра СКІЧКА, народного депутата України Олександра ЗАВІТНЕВИЧА і досвіду реалізації подібних соціальних проектів Золотоніського міського голови Віталія ВОЙЦЕХІВСЬКОГО, втілюється в життя.

"Перший камінь" #Великого будівництва в Мошнівській школі, що був урочисто закладений цього дня на території навчального закладу керівником громади разом з почесними гостями в присутності педагогічного колективу, учнів і їх батьків, жителів громади, дав старт масштабним будівельним роботам.

Враховуючи, що саме Мошнівський ЗЗСО за урядовою програмою реформування освіти стане опорним для усіх базових шкіл громади, старшокласники отримуватимуть повну загальну середню освіту, маючи змогу займатися спортом в сучасних комфортних умовах.

Примітно, що вартість будівництва сягає майже 3 млн. 150 тис. грн., що є найбільшим соціальним проєктом, який реалізується місцевою владою за підтримки команди президента України за останні 30 років.

***


Але не лише початком #Великого будівництва в Мошнівській школі запам’ятається цей день.

На запрошення Богдана Шкарбути почесні гості долучились до не менш визначної події – урочистого відкриття капітально відремонтованої актової зали школи.

Хто пам’ятає її без перебільшення катастрофічний стан, не повірили своїм очам. Від старого аварійного приміщення не залишилось і сліду. Перерізанням символічної стрічки урочисто відкрила двері сучасна актова зала, якій позаздрять багато не тільки сільських, а й міських навчальних закладів. Неймовірним позитивним емоціям всіх присутніх не було меж!

«... Ця зала стала яскравим прикладом ефективної спільної роботи керівництва громади і депутатського корпусу сільської ради. Вкладання ресурсу та сил в наших дітей, молодь сьогодні - це гарантований успіх в розбудові нашої громади, всієї країни в майбутньому. – наголосив Богдан Шкарбута. – Я переконаний, що вже в перший рік існування Мошнівської територіальної громади ми на відмінно впорались з реформуванням і покращення матеріально-технічної бази закладів середньої освіти Мошнівської сільської ради, враховуючи, що в результат приєднання 14 населених пунктів ми отримали рекордну кількість закладів дошкільної, позашкільної та середньої освіти. Капітально відремонтовані шкільні автобуси, нові сучасні комп’ютерні класи в двох школах старостинських округів, відремонтовані приміщення, обладнані спеціалізовані класи та замінені сучасні вікна - це наглядний результат, який не на словах, а конкретними справами демонструє наші прагнення до побудови потужної, соціально орієнтованої громади. Ми довели, що не лише розраховуємо на сторонню допомогу, а і власними силами досягаємо результату!»



В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)В МОШНІВСЬКІЙ ШКОЛІ ДАЛИ СТАРТ #ВЕЛИКОМУ БУДІВНИЦТВУ СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ І УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ АКТОВУ ЗАЛУ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх