Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 14 жов 2017 04:00

МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)

МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)Відбулась обласна учнівська конференція "Герої не вмирають" присвячена Дню захисника України.

У ході конференції учні загальноосвітніх навчальних закладів презентували роботи присвячені темам подвигу полеглих бійців у війні на Сході України, живим героям та волонтерському руху.

Учні Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст. Вадим Вегера і Владислава Дорош представили роботу "Там, де потрібен Батьківщині", присвячену темі волонтерської діяльності нашого земляка Григорія Константинова.
МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ УЧНІВСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх