Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 11 лис 2021 13:00

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: В СОФІЇВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДКРИЛАСЯ ДОВГООЧІКУВАНА АПТЕКА (ФОТО)

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: В СОФІЇВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДКРИЛАСЯ ДОВГООЧІКУВАНА АПТЕКА (ФОТО)
Багато років жителі ще Софіївської сільської ради нарікали на проблемність доступу до можливості придбання ліків, тому що найближчі аптеки знаходились лише в Мошнах та Черкасах.

Після численних звернень і прохань допомоги, питання вирішення життєвої необхідності мешканців сіл Софіївського старостату Мошнівської сільської ради мати свою аптеку стало пріоритетним для голови громади Богдана ШКАРБУТИ.

Заручившись підтримкою керівника СТОВ "Пономар" Сергія ЯКИМЕНКА (власника адміністративних приміщень) вдалося створити привабливі для бізнесу умови для відкриття представництва сучасної аптечної мережі.

І першими відвідувачами новоствореного аптечного пункту стали Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА, керівник філії компанії "Верес" Сергій ЯКИМЕНКО та староста Софіївського старостинського округу Ганна ПОХОДЕНКО.

"...Кожною виконаною обіцянкою, крок за кроком ми разом з жителями громади, відповідальним бізнесом будуємо потужну успішну громаду, де, нехай з перешкодами, соціальними, економічними та енергетичними викликами, що є частиною викликів для всієї країни, все ж йдемо крок за кроком вперед..." - наголосив Богдан ШКАРБУТА.

Місце розташування нового аптечного пункту - с. Софіївка, адміністративне приміщення розміщення Софіївського старостату.
НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: В СОФІЇВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДКРИЛАСЯ ДОВГООЧІКУВАНА АПТЕКА (ФОТО)НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: В СОФІЇВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДКРИЛАСЯ ДОВГООЧІКУВАНА АПТЕКА (ФОТО)НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: В СОФІЇВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДКРИЛАСЯ ДОВГООЧІКУВАНА АПТЕКА (ФОТО)
Наверх