Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 23 лис 2021 17:00

Нова Пошта розширює свій фінансовий бізнес та реєструє нову ТМ з криптовалютними КВЕДами

Нова Пошта розширює свій фінансовий бізнес та реєструє нову ТМ з криптовалютними КВЕДами
«Нова Пошта» розпочала реєстрацію нового торгового знаку NovaSpace. Інформація про це з’явилася в реєстрі Укрпатенту.

Згідно з ним, заявку на реєстрацію нового бренду компанія подала 8 жовтня від імені ТОВ «Нова Пошта-центр». Станом на 10 листопада розгляд заявки знаходиться на стадії формальної експертизи, після якої слідують кваліфікаційна експертиза і, власне, реєстрація.

В описі заявки зазначено, що новий торговий знак «Нова Пошта» має намір використовувати у сфері комп’ютеризації — 9, 36 і 42 класи. А це: комп’ютерне ПЗ, Додатки та платформи, брокерські послуги, випуск кредитних карт, перекази віртуальної валюти й обробка платежів, а також програмування, консультування в IT і проєктування комп’ютерних систем.

«Під торговою маркою NovaSpace ми плануємо надавати ряд нових фінансових послуг. Таке рішення було прийнято в рамках стратегії Групи компаній „Нова пошта“ — посилити фінансову складову бізнесу», — повідомляють в компанії.

Зокрема, йдеться про розширення діяльності фінансової компанії NovaPay, яка входить до групи, збільшивши кількість фінансових продуктів та сервісів, які не пов’язані з логістикою.

«Основою для цього рішення стали два фактори. Перший — запит на нові послуги від наших клієнтів — як фізосіб, так і бізнесу. І другий — це прийняття цього року нового закону Про платіжні послуги, який значно розширив можливості для фінансових небанківських організацій», — пояснили в компанії.

При цьому види продуктів, які з’являться у компанії, поки не афішують.
Наверх