Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 10 гру 2021 16:00

Польща змінює правила в'їзду в країну

Польща змінює правила в'їзду в країну
У Польщі з 15 грудня почнуть діяти нові правила в'їзду в країну. Всі особи, які прибули на територію країни з-за меж Шенгенської зони, повинні мати негативний тест на Covid-19, зроблений не раніше ніж за 24 години до перетину кордону.

Про це інформує WProst.

Польський уряд вирішив посилити карантинні обмеження через появу нового штаму коронавірусу «Омікрон».

Із 15 грудня тестування на Covid-19 буде обов'язковим для людей, які контактували з інфікованими людьми, зокрема, для вакцинованих.

Також уряд Польщі прийняв рішення посилити карантинні обмеження.

З 15 грудня кількість людей, які можуть відвідувати церкви, ресторани, готелі, культурні об'єкти (кінотеатри, театри, опери, громадські центри, концерти), а також басейни і аквапарки буде скорочено з нинішніх 50% до 30%.

Зміни також будуть внесені в роботу громадського транспорту. У громадському транспорті або поїздах буде дозволено займати 75% вільних місць.

Дискотеки, клуби та танцювальні заклади також будуть закриті з 15 грудня. 31 Грудня та 1 січня 2022 року в закритих закладах буде дозволено проводити вечірки не більше 100 осіб.

Менша кількість людей також зможуть відвідувати спортивні зали та Фітнес-клуби, а також музеї та художні галереї - ліміт становить 1 людина на 15 квадратних метрів. Ці ж обмеження поширюються на ярмарки, виставки, конференції та магазини.

Крім того, з 15 грудня тестування на Covid-19 буде обов'язковим для членів домогосподарств інфікованих людей, включаючи тих, хто вакцинований.

Крім того, студенти перейдуть на дистанційне навчання за кілька днів до Різдва, а також за кілька днів до хрещення. В цілому дистанційне навчання триватиме з 20 грудня 2021 року по 9 січня 2022 року. Після цієї дати студенти повинні повернутися на очну форму навчання.
Наверх