Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Вербиченька» с.Березняки Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Криворучка, 24, с.Березняки Черкаський район Черкаська область, 19612 тел. (0472)34-57-05, [email protected]


Інформація / ЗДО "Вербиченька" Березняки / Фотоновини 14 гру 2021 14:20

ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)

ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)
13 грудня, в день святого Апостола Андрія Первозванного, в ЗДО "Вербиченька" села Березняки Мошнівської територіальної громади відбулася Гра-квест "Як на Андрія дітлахи Калиту шукали".

Вихователь старшої групи Малюх Т.М. занурила дошкільнят в атмосферу колориту, танців, жартів.

Діти із задоволенням виконували умови гри, запаслися смайликами гарного настрою, складали пазли, "замісили" тісто для Калити, довели що кмітливі, спритні та сміливі, "поворожили" та й здобули Калиту.
ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)ЯК НА АНДРІЯ ЮНІ ВИХОВАНЦІ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" КАЛИТУ ШУКАЛИ (ФОТО)
Наверх