Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Вербиченька» с.Березняки Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Криворучка, 24, с.Березняки Черкаський район Черкаська область, 19612 тел. (0472)34-57-05, [email protected]


Інформація / ЗДО "Вербиченька" Березняки / Фотоновини 18 гру 2021 16:30

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)
17грудня у ЗДО "Вербиченька" був чарівний і довгоочікуваний день - День Святого Миколая. Це найулюбленіше свято дітлахів, яке вони чекали з нетерпінням, вірили в диво.

Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку, насолоджуватися нею разом з дітьми. А вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і до нас в дитячий садок. Вихованці із задоволення виконували різні завдання, співали, танцювали. Гарний настрій не покидав їх увесь день. В кінці свята діти отримали миколайчики.

Такого щедрого Миколая в садочку ще не було! Щедрим він виявився і на подарунки, і на гостей. На свято завітали секретар Мошнівської сільської ради Тамара Василівна Дужа і депутат Мошнівської сільської ради Андрій Тимофійович Копієвський. Щиро дякуємо нашим благодійникам, нехай Ваші добрі справи повертаються до Вас сторицею.

ЗДО "Вербиченька"
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ЮНИХ ВИХОВАНЦІВ "ВЕРБИЧЕНЬКИ" (ФОТО)
Наверх