Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок)«Веселка» с.Байбузи Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Ювілейна,16, с.Байбузи Черкаський район Черкаська область, 19617 тел.(0472)30-91-95, [email protected]


Інформація / ЗДО "Веселка" Байбузи / Фотоновини 20 гру 2021 17:30

"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)

"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)
Нічка таємнича,
Ніченька казкова
Приходить щороку
Й щораз загадкова.
Тільки раз у році
Нічка ця буває,
Коли Миколайко
Дари посилає.


20 грудня 2021 у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» села Байбузи Мошнівської територіальної громади дошкільнята відзначали свято «Чарівна ніч Святого Миколая».

День Святого Миколая – улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих, бо кожен з нас вірить у диво. У цей день прийнято не тільки дарувати презенти, а й вітати один одного теплими словами.

Зібрали найкращі привітання зі святом і наші малюки. Цікаві ігри та розваги ні на хвилину не давали засумувати всім присутнім. Діти співали пісень, танцювали разом флешмоб. В кінці свята до малят прийшов Миколай. А солодощі в торбинку «Миколая» надав директор СТОВ «Іскра» с. Байбузи Кобзуненко О.О.

З давніх давен в народі існує легенда: «З великим мішком вночі ходить вулицями Святий Миколай, непомітно проникаючи в будинки, і залишає слухняним дітям подарунки».

У це так вірять наші діти. І нехай ця віра в казку надовго збережеться в їх серцях. А ми, дорослі, виконуватимемо роль чарівників!

ЗДО «Веселка»
"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)"ВЕСЕЛКОВИЙ" СВЯТИЙ МИКОЛАЙ (ФОТО)
Наверх