Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок)«Веселка» с.Байбузи Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Ювілейна,16, с.Байбузи Черкаський район Черкаська область, 19617 тел.(0472)30-91-95, [email protected]


Інформація / ЗДО "Веселка" Байбузи / Фотоновини 29 гру 2021 16:30

НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)

НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)
Новий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, смачні чудові подарунки, а головне — особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Новорічне свято завітало і до малят в ЗДО «Веселка» с. Байбузи Мошнівської сільської ради. У різноманітних костюмах, діти водили хороводи «Ялиночка- ялинка», «Новорічний», грали в різні ігри «Рукавичка Діда Мороза», «Збери сніжинки», «Снігові Замети», також співали дзвінкі пісні та декламували вірші.

Наприкінці свята кожна дитина відчула невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки. Спонсором новорічних подарунків для нашої малечі стала Бабич Наталія Іванівна - генеральний директор ТОВ «ВІТАЛ ГАРДЕН». Приємно, що є люди, яким не байдужі ми і наші діти!

ЗДО "Веселка"
НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)НОВОРІЧНІ СВЯТА ВІДЗНАЧИЛИ В ЗДО "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)
Наверх