Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / КЗ «Мошнівська дитяча музична школа» / Фотоновини / Суспільство 04 січ 2022 18:00

НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)

НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)
Радісний настрій не оминув і Мошнівську дитячу музичну школу. Учні та викладачі школи підготували святкову феєричну програму з новорічними піснями, мелодіями та танцями. Захід пройшов неперевершено і яскраво. Присутні отримали море приємних емоцій та гарний настрій.

Новий рік – це свято, коли навіть дорослі починають вірити у чудеса. Всі учні чекали цього дня, коли до них завітає чарівна «Новорічна казка».

Вперше в село Мошни з музичним подарунком на свято завітали музиканти, які подолали сотні кілометрів, щоб привітати юних артистів. Михайло Євтушенко та Олексій Петухов є одними з найяскравіших джазових музикантів країни. Ці музиканти є затребуваними далеко за межами своєї батьківщини. Їхнє виконання є унікальним і відрізняється витонченою віртуозністю. Це був дуже приємний сюрприз, який підготувала директор Мошнівської ДМШ Віта Бойко.

Як завжди, новорічні святкові урочисті заходи своєю безпосередньою участю підтримали голова Мошнівської громади Богдан Вікторович Шкарбута та депутат Мошнівської сільської ради Сергій Вікторович Пасєка, які з великим задоволенням кожній малечі, кожному учаснику заходу, маленькому глядачеві ( більше 100 дітей) надали солодкі новорічні подарунки та приємні новорічні вітання з настановами на навчання першокласникам музичної школи. Як добре усвідомлювати, що поруч біля нас є люди, які роблять цей світ добрішим. Це люди, які не стоять осторонь, в яких є активна життєва позиція, добре і чуйне серце. Ми вдячні Вам за доброту, щирість та безкорисливість.

Хочеться вірити, що в такій багатій і пісенній Україні буде мир, злагода, пануватиме добро, щирість і милосердя. З Новим Роком в добрий час!

Мошнівська ДМШ
НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ЗАВІТАЛА ДО ВИХОВАНЦІВ МОШНІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (ФОТО)
Наверх