Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Політика / Суспільство 24 жов 2017 23:24

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З КОЛЕКТИВОМ МОШНІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ТА АКТИВОМ СЕЛА

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З КОЛЕКТИВОМ МОШНІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ТА АКТИВОМ СЕЛА24 жовтня Нардний депутат України, обраний по 197 виборчому округу, Владислав Голуб в актовій залі лікарняного закладу зустрівся з колективом Мошнівської районної лікарні та активом села.

На зустрічі були присутні Голова села Мошни Богдан Шкарбута, депутат Черкаської районної ради Володимир Шимановський, депутати Мошнівської сільської ради, мешканці села, представники ЗМІ.

В активному діалозі Владислав Володимирович розповів присутнім про головні переваги та недоліки підтриманих парламентом медичної та пенсійної реформ, передачу частини владних повноважень на місця при впровадженні реформи з децентралізації, неминучого об'єднання територіальних громад, відзначив позитивну тенденцію росту соціально-економічного розвитку Мошнівської громади, відповів на питання, які найбільше турбують медичних працівників, представників місцевої влади, жителів села.

Ознайомившись з нагальними потребами закладу, нардеп разом із сільським головою с. Мошни, окрім вичерпних відповідей на питання присутніх, запевнили медпрацівників у своїй всебічній підтримці і використанні всіх важелів впливу для збереження, розвитку і забезпечення діяльності Мошнівської лікарні. А головний лікар розповіла про потужну підтримку закладу з боку не тільки народного депутата Владислава Голуба, а і депутата районної ради Володимира Шимановського та сільського голови Богдана Шкарбути.

Також, на прохання головного лікаря Любові Іващук, Владислав Голуб зобов'язався вирішити питання з придбанням для лікарні нового, сучасного УЗД-апарату з усіма необхідними датчиками вже в найближчому майбутньому. А на закінчення зустрічі лікарі та представники персоналу медзакладів всього Мошнівського куща отримали від нардепа новенький фірменний спецмедодяг.

Колектив лікарні та присутній актив села висловили вдячність гостю за професіоналізм, підтримку та небайдужість до проблем своїх виборців.
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З КОЛЕКТИВОМ МОШНІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ТА АКТИВОМ СЕЛАНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З КОЛЕКТИВОМ МОШНІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ТА АКТИВОМ СЕЛАНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З КОЛЕКТИВОМ МОШНІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ ТА АКТИВОМ СЕЛА
Наверх