Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Політика 25 жов 2017 17:06

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИ

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИ25 жовтня Мошни відвідав Народний депутат України, лідер Громадського руху "Народний контроль" Дмитро ДОБРОДОМОВ.

В зустрічі взяли участь Голова села Мошни Богдан Шкарбута, депутати Мошнівської сільської ради, голова Мошнівського осередку "Народного контролю" Олег Устименко, працівники Мошнівської районної лікарні, Будинку культури, мешканці села.

"Влада має забезпечити робочі місця та справедливу зарплату, а не перерізати стрічки. Українці стомилися слухати обіцянки й гарні промови керівників держави, вони хочуть уже зараз побачити зростання зарплат та пенсій", - наголосив Дмитро Євгенович.

«На догоду МВФ влада підняла пенсійний вік, пожертвували збільшенням ціни на тарифи заради чергового траншу, який піде на покривання попередніх кредитів. Прості люди не відчувають жодного покращення від цих кредитів. Влада їх бере, а ми з вами за це розраховуємося», - сказав Добродомов.

Люди обурені ситуацією з так званими реформами, адже обіцяне велике зростання пенсій не відбувається. Людям нараховують по 100-200 грн, що навіть не відповідає рівню інфляції, кажуть люди на зустрічі.

«Правильно, потрібно щось змінювати, бо я живу в цій країні і хочу, щоб в ній бажали жити мої діти. А зараз вони втікли з країни, я хочу щоб вони повернулися, і лише хороші зміни будуть сприяти цьому. А зараз молодь продовжує виїжджати, бо влада лише краде і бреше, а хороших умов для дітей не створює», - зазначив житель с. Мошни пан Олександр.

"Держава має працювати на простих українців", - наголосив нардеп, представляючи свій антикризовий план.

Дмитро ДОБРОДОМОВ - Народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, голова міжфракційного депутатського об'єднання «Народний контроль», Лідер "Громадського руху «Народний Контроль».
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИНАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ДМИТРО ДОБРОДОМОВ ЗУСТРІВСЯ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА МОШНИ
Наверх