Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» с.Яснозір’я Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Героя Небилиці,105, Черкаський район Черкаська область, 19616 тел.(0472)56-94-91, [email protected]


Інформація / ЗДО "Сонечко" Яснозір'я / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство / Відео 12 січ 2022 13:00

РІЗДВЯНІ СВЯТА НАВІТЬ В РОБОЧИХ ПИТАННЯХ НАКЛАДАЮТЬ СВІЙ СВЯТКОВИЙ ВІДТИНОК (ВІДЕО)

РІЗДВЯНІ СВЯТА НАВІТЬ В РОБОЧИХ ПИТАННЯХ НАКЛАДАЮТЬ СВІЙ СВЯТКОВИЙ ВІДТИНОК (ВІДЕО)
У вівторок 11 січня відбулася запланована робоча поїздка Голови Мошнівської територіальної громади Богдана Шкарбути разом з представниками депутатського корпусу ради та заступником голови, відповідальним за напрямок ЖКГ по дошкільним навчальним закладам громади. Цього дня увага була зосереджена навколо ДНЗ "Сонечко" Мошнівської сільської ради в с. Яснозір'я.

Оглянули " на власні очі" господарство садочку, в т.ч. інфраструктуру організації санітарних умов, харчоблоку, забезпечення опалення приміщень, ігрових, спортивної та спальних кімнат груп садочку.

Очільники громади відзначили атмосферу в садочку, яка свідчить про згуртованість, професіоналізм та особисту небайдужість до своєї справи трудового колективу дошкільного навчального закладу.

Важливо зазначити, що спільними зусиллями було ліквідовано небезпечний аварійний стан газової котельні садочку, що залишився у спадок від колишнього власника Яснозірської сільради, суттєво оновивши та капітально відремонтувавши технічне обладнання. Однак стан топочної, що використовується для твердого палива, залишається аварійним.

Однак і цю проблему Мошнівська сільська рада взялася поетапно вирішити. Вже в кінці минулого 2021 року голова громади за договором з проектною організацією та на виділені з сільського бюджету близько 35 тис. грн. затвердив проектно-кошторисну документацію та отримав експертні висновки по капітальному ремонту твердотопаливної котельні садочку, де передбачається не лише встановлення сучасного, програмного твердотопаливного обладнання довготривалого горіння, і комунікацій, що відповідають сучасним вимогам за прикладом переобладнаної та зарекомендувавшої себе позитивно системи опалення в ДНЗ "Лісова казка", що встановлено та експлуатується вже майже 4 роки.

Для ситуації з ціноутворенням на енергоносії ( газ, електроенергія) питання енергомодернізації систем опалення в комунальних закладах Мошнівської сільської ради є архіважливим, стратегічним питанням життєдіяльності всіє громади - зауважив Богдан Шкарбута.

Але не слід забувати і тих за для кого ми все це робимо, за ким наше майбутнє і сьогодні - це наші малюки.

Тож гості стали глядачами та учасниками неймовірних творчих Різдвяних виступів вихованців садочку. Голова громади особисто поспілкувався з кожним юними артистом та за їх талант, за чудові Різвяні щедрівки та колядки за підтримки Черкаської обласної організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Черкащани» порадував кожного малюка чудовими солодкими подарунками.

А щире дитяче "дякуємо", та відчуття того, що хоч на декілька хвилин, але ці хвилини для малечі стали щасливими, залишаться з нами в спогадах Різдва 2022 року.

Наверх