Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Суспільство 13 січ 2022 07:00

ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)

ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)
Різдво вже минуло, однак вчора колядки дзвінко лунали в стінах ЗДО "Лісова казка". Діти разом з музичним керівником та вихователями підготували чудову програму, в якій прозвучали святкові вітання та пісні.

Своїм неперевершеним дитячим артистизмом колядники подарували гарний настрій та позитивні емоції присутнім в музичній залі.

А як відомо, за колядочки хороші, колядникам дають цукерки та гостинці. На свято був запрошений Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА, який завжди з особливою увагою ставиться до наших вихованців. Діти отримали смаколики, а працівники садочка новий принтер та вкрай необхідну побутову техніку для роботи харчоблоку - це електронні ваги, блендер, промислова м'ясорубка, холодильник.

Персонал, батьки та діти висловлюють щиру вдячність та сподіваються на подальшу співпрацю.

Гарних всім свят, куті смачної, коляди гучної!

Людмила Одинока
ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ЮНІ МОШНІВЧАНИ КОЛЯДУВАЛИ (ФОТО)
Наверх