Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Надзвичайні події 01 лют 2022 15:00

ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)

ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)
Сьогодні вранці в селі Мошни відбулася надзвичайна подія, під час якої було завдано значних матеріальних збитків мешканцям села, що проживають по вулиці Андрія Онищенка, внаслідок короткого замикання електропроводки.

Місцева пожежна охорона Мошнівської сільської ради оперативно виїхала двома спеціалізованими автомобілями і в короткий термін погасила пожежу житлового будинку.

Варто також відзначити, що активну участь в ліквідації наслідків пожежі взяв 69-річний сусід постраждалих Олександр Заіченко. Дякуємо йому за небайдужість.

За попередніми даними, після огляду місця пожежі встановлено, що надзвичайна подія сталася внаслідок короткого замикання електромережі приватного будинку.

Нагадуємо! Щоб уникнути нещасних випадків потрібно дотримуватися загальних правил поведінки при користуванні електроприладами та своєчасно проводити заміну електропроводки термін використання якої вийшов. Дотримання правил пожежної безпеки та правильне використання електромережею в житлових будинках забезпечить збереження майна та життя людей.

Начальник відділу цивільного захисту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Володимир МИРОШНИЧЕНКО
ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)ЧЕРЕЗ НЕСПРАВНІСТЬ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ В МОШНАХ ГОРІЛА БУДІВЛЯ (ФОТО)
Наверх