Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Економіка 10 лют 2022 10:00

Підприємців запрошують долучитись до участі в безкоштовних онлайн-консультаціях від провідних міжнародних бізнес-експертів

Підприємців запрошують долучитись до участі в безкоштовних онлайн-консультаціях  від провідних міжнародних бізнес-експертів
Міністерство цифрової трансформації України спільно з державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки програми USAID «Конкурентна економіка України» надають малим та середнім підприємствам (МСП) додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркетплейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв’язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш з усього світу завдяки веб-консультаціям.

Українські підприємці можуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу.

Підприємців запрошують долучитись до участі в безкоштовних онлайн-консультаціях від провідних міжнародних бізнес-експертів. Дедлайн подачі заявок – 17 лютого 2022 року.

Детальна інформація про платформу, а також умови участі та реєстрація доступні на порталі Дія.Бізнес за посиланням: https://bit.ly/3xO9gMg.
Наверх