Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 04 лют 2022 18:00

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)

В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)
4-5 лютого 2022 року в Мошнівській територіальній громаді відзначають 78 –му річницю звільнення від фашистських загарбників в роки Другої світової війни.

Про це інформує Відділ культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради.

В с. Мошни вшанування пам'яті воїнів-визволителів розпочалося короткою історичною розповіддю про події тих часів, підготовленою бібліотечними працівниками.

Відзначити хвилиною пам’яті та згадати ті часи долучились Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, заступник голови Володимир Шимановський, секретар Мошнівської сільської ради Тамара Дужа, депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» Ігор Кропивник, представники Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради, працівники Будинку культури та небайдужі жителі села.

Завершився захід покладанням квітів до Обеліску Слави.

Також у бібліотеках старостинських округів Мошнівської громади організовані книжкові виставки, на яких представлено літературу про події тих часів, проведено години пам’яті та історичні п’ятихвилинки.
В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)В МОШНАХ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ВОЇНІВ-ВИЗВОЛИТЕЛІВ СІЛ ГРОМАДИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ (ФОТО)
Наверх