Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство / Економіка 14 лют 2022 07:00

ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)

ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)
10 лютого в приміщенні Будинку культури с. Мошни Головним управління ДПС у Черкаській області було проведено семінар із застосування податкових норм.

Захід був ініційований Мошнівським сільський головою Богданом Шкарбутою у відповідь на численні звернення фізичних осіб - підприємців, що діють на території населених пунктів Мошнівської громади.

Як і очікувалося, основні питання семінару зосередились на застосуванні систем РРО і одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванню, на які підприємці отримали вичерпні відповіді.

Відсутність вільних місць в залі свідчила про актуальність та доречність організованої очільником громади зустрічі господарюючих суб'єктів з податківцями.

В той же день Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута провів робочу зустріч з заступником начальника ДПІ в Черкаському районі Олегом Лисенком, на якій обговорили питання координації дій органу місцевого самоврядування та Державної податкової служби в напрямку наповнення бюджету громади та створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу на території Мошнівської сільської ради.

ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)ОЧІЛЬНИК МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ БОГДАН ШКАРБУТА І ПІДПРИЄМЦІ ОБГОВОРИЛИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГУ ДПС В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх