Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 жов 2017 15:06

"ПАМ'ЯТАЄМО. СЛАВИМО. ВШАНОВУЄМО": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ОСТАТОЧНОГО ВИГНАННЯ НАЦИСТІВ З УКРАЇНИ ПІД ЧАС ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

"ПАМ'ЯТАЄМО. СЛАВИМО. ВШАНОВУЄМО": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ОСТАТОЧНОГО ВИГНАННЯ НАЦИСТІВ З УКРАЇНИ ПІД ЧАС ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ28 жовтня в Україні щорічно відзначають день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 27 жовтня працівники Мошнівської бібліотеки провели історичну годину, присвячену цій події на тему: «Фронтова лінія життя», головною метою якої стало вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання в підростаючого покоління поваги до захисників нашої Батьківщини.

Під час заходу школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів.

На завершення заходу учням був проведений огляд літератури, представленої на книжковій виставці «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо…».
Наверх