Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 20 лют 2022 07:00

Найдієвішою складовою в убезпеченні житла залишається встановлення систем охоронної сигналізації

Найдієвішою складовою в убезпеченні житла залишається встановлення систем охоронної сигналізації
На Черкащині також стартував проєкт «Зробимо житло безпечним». В межах його реалізації Управлінням поліції охорони в Черкаській області та Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області забезпечується проведення спільних заходів, спрямованих на посилення захисту майна громадян та протидії квартирним крадіжкам.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Щоб запобігти протиправним посяганням у поліції охорони радять насамперед суворо дотримуватися основних правил:

- не розголошуйте про наміри свого від’їзду;

- якщо збираєтесь у відпустку, не вихваляйтеся про місце свого відпочинку та не діліться одразу враженнями в соцмережах;

- доручіть своїм близьким, сусідам або довіреним особам спостерігати за станом вашої квартири чи будинку (на предмет появи підозрілих осіб, наявності так званих сигнальних «міток» і т.д.);

- у разі продажу чи купівлі вартісного майна (квартири, автівки, спадщини і т.д.) тримайте цю інформацію в таємниці;

- не зберігайте в квартирі значні суми грошей, ювелірні вироби та інші цінності в одному місці;

- перебуваючи в спортивному залі чи басейні, не залишайте ключі без нагляду;

- при втраті ключа, терміново змініть замок або його серцевину;

- коли ви самі вдома, не впускайте в квартиру незнайомих осіб, особливо вночі та обов’язково попередьте про це дітей;

- мешканцям приватних домоволодінь, нижніх поверхів та квартир, розташованих над прибудовами чи зовнішніми комунікаціями, необхідно встановити захисні ролети чи решітки на вікнах.

«Найдієвішою складовою в убезпеченні житла залишається встановлення систем охоронної сигналізації, відеоспостереження. Наявність в будинку засобів охоронного призначення, як правило, змушує зловмисників відмовитись від скоєння крадіжки. У разі спрацювання сигналізації озброєний наряд реагування за лічені хвилини прибуде на квартиру чи домоволодіння, адже сповіщення про спрацювання миттєво надходить на пульт централізованого спостереження», — зазначає начальник Управління поліції охорони в Черкаській області полковник поліції Василь Курятник.

Фахівці Управління поліції охорони Черкаської області допоможуть підібрати та встановити сучасну охоронну систему, яка включає в себе датчик відкриття (дверей, вікон, сейфів), інфрачервоний датчик руху та розбиття скла. Є також можливість підключити датчики диму, температури та чадного газу і встановити датчики для захисту від затоплення. Датчики можуть бути як дротові, так і бездротові (радіоканал).

На час відпустки, чи у разі потреби охорони на короткий період часу, пропонується послуга апаратури в оренду, що виключає необхідність її придбання.

Наразі є можливість підключення охоронної сигналізації через додаток до мобільного телефону, що дасть змогу замовнику послуги отримувати «тривожні» повідомлення та спостерігати за станом сигналізації онлайн та керувати нею віддалено.

Не дайте злодіям жодного шансу — подбайте про захист своєї домівки завчасно!

Для отримання детальної інформації та замовлення послуг поліції охорони звертайтесь за адресою: м. Черкаси, вул. Хоменка, 3/1. Телефон  9899 (безплатно з мобільних телефонів).

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті: https://securitypolice.com.uа.
Наверх