Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство / Надзвичайні події 25 лют 2022 09:38

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПІДПИСАВ УКАЗ ПРО ЗАГАЛЬНУ МОБІЛІЗАЦІЮ

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПІДПИСАВ УКАЗ ПРО ЗАГАЛЬНУ МОБІЛІЗАЦІЮ
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Мобілізація має проводитися протягом 90 діб із дня набрання чинності цим указом на всій території України.

"Мобілізацію провести на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської. Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва", - йдеться в указі.

Призов військовозобов'язаних, резервістів та залучення транспортних засобів для забезпечення потреб військових формувань доручено здійснити в обсягах, визначених згідно з мобілізаційними планами.

Генштабу ЗСУ доручено визначити черговість та обсяги призову військовозобов’язаних, резервістів та транспортних засобів національної економіки в межах загального строку мобілізації.

Кабміну доручено забезпечити фінансування та вжити в межах повноважень інших заходів, пов'язаних з оголошенням та проведенням загальної мобілізації.

Відділ з питань правопорядку, безпеки громадян, цивільного захисту, охорони праці, запобігання корупції, зв’язків з правоохоронними органами та оборонно–мобілізаційної роботи Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
Наверх