Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 26 лют 2022 16:52

ЗВЕРНЕННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ МОШНІВСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ
Звернення Мошнівського сільського голови Богдан ШКАРБУТИ до мешканців Мошнівської територіальної громади щодо ситуації із забезпеченням життєдіяльності і правопорядку на території громади, а також здійснених заходів в рамках загальноприйнятих оборонних і мобілізаційних програм.

Шановні земляки!


Сільським головою та Виконавчим комітетом сільської ради задіяно всі необхідні ресурси, прийняті всі необхідні управлінські рішення стосовно життєдіяльності громади в воєнний час (особливий воєнний період). Залучено необхідні резерви. Сформовано загони самооборони. Організовано охорону критичних об'єктів інфраструктури (комунальні і медичні заклади, дороги, мости, АЗС).

У випадку наявності необхідності, ми звернемся за необхідною допомогою, в тому числі і до жителів громади.

Наразі ситуація в населених пунктах Мошнівської територіальної громади контрольована владою. Всі служби, що забезпечують життєдіяльність в селах громади, продовжують виконувати свою роботу. Жодних непланових відключень енергоносіїв немає.

Зберігайте спокій! Не поширюйте фейкові новини. Довіряйте тільки перевіреній інформації, в т.ч. тій, яка надається Головою на сторінках офіційного сайту Мошнівської сільської ради.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
Наверх