Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Економіка 10 бер 2022 10:28

РОЗ'ЯСНЕННЯ: ЩОДО БРОНЮВАННЯ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ'ЯЗАНИХ ПРАЦІВНИКІВ НА ЧАС ПОСІВНОЇ КАМПАНІЇ

РОЗ'ЯСНЕННЯ: ЩОДО БРОНЮВАННЯ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ'ЯЗАНИХ ПРАЦІВНИКІВ НА ЧАС ПОСІВНОЇ КАМПАНІЇ
Останнім часом збільшилась кількість звернень від керівників та працівників сільськогосподарських підприємств, що працюють на території Мошнівської територіальної громади, пов’язаних з підготовкою до комплексу весняно-літніх польових робіт та забезпечення їх проведення кадровими, фаховими працівниками.

Ми звернулися за роз’ясненням до Мінагрополітики. В Мінагро роз'яснили, які документи потрібно надіслати для бронювання військовозобов'язаних працівників на час посівної.

З метою своєчасного проведення комплексу весняно-літніх польових робіт, забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції та продовольства для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та населення прошу, у разі потреби, надіслати до Мінагрополітики на e-mail: [email protected]:

- Лист з пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних з відповідним обґрунтуванням, зазначенням електронної адреси, контактних номерів телефонів та осіб тощо за формою;
- Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за визначеною формою, що додається, у форматі Excel. Форми за посиланням.
Для оперативного опрацювання матеріалів, файли просимо назвати у форматі: • Рік. • Місяць. • Число (коли подаються пропозиції).• Скорочене найменування організації. • Кількість працівників що подаються для бронювання. Наприклад:2022.03.09.Украгрозерно.13.pdf2022.03.09.Украгрозерно.13.xlsx.

Звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій галузей агропромислового виробництва, які вже надали пропозиції та отримали витяг з наказу Мінекономіки інформувати у триденний термін Мінагрополітики про звільнення військовозобов’язаного (виключення зі списків, переведення на іншу посаду) або ліквідацію суб’єкта господарювання.

Телефон для довідок: +38063-181-51-83

Початок весняно-польової роботи не за горами. Потрібно активно готуватись. Вже сьогодні окремі господарства підживлювати озимину, тож звертаюся до Вас розпочати закупівлі насіння, мінеральних добрив, засобів захисту рослин та зайнятися підготовкою ремонтом техніки.

Разом робимо все для перемоги!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
Наверх