Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 бер 2022 08:27

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)
КОЖНОГО ДНЯ ДОПОМАГАЄМО ЧИМ МОЖЕМО, ВСІ РАЗОМ ЗГУРТУВАВШИСЬ В ЄДИНУ КОМАНДУ.

ВЧОРА - плели сітки,дякуємо всім,хто приніс матеріали,хто допомагав в плетінні таких необхідних речей на війні.

ПРИЙМАЛИ, ФАСУВАЛИ ТА ВІДПРАВИЛИ З МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ (Мошни та Тубільцівський округ) близько 3 тисяч банок тушківки що надалі буде доставлена в міста де найбільш потрібна продовольча допомога.

СЬОГОДНІ (10.03): (коротко)

ПІДТРИМУЄМО ТЕРОБОРОНУ Києва

Сьогодні машина доправила до Києва 1,5 тони картоплі,закрутки та 600 банок тушківки,мішок борошна,60 кг копченої продукції від підприємців громади,та 800 шт пиріжків. (все це від Тубільцівського округу та жителів с.Мошни.)

РОЗВЕЗЛИ сьогодні смаколиків у ДВІ ВІЙСЬКОВІ ЧАСТИНИ Черкас :

1000 пиріжків, і 6 ящиків печива, 6 відер голубців, 30 кг копченої ковбаси,15 пакетів меленого сала, 2 ящика сала кусочками порційно, 100 банок тушківки ,воду, та маскувальні сітки. (маскувальні сітки надали також жителі с.Байбуз) Закупили - 3шт колунів, 2 сокири, 2 електрочайника

Щира вдячність власнику коліс від автомобіля УАЗ, що на звернення, дуже потрібно, зняв їх прямо зі свого авто.
Вже під вечір хлопці військові приїхали і їх забрали.

Де б ми не були,кому б не доправляли допомогу, всі просто неймовірно вдячні,передають вітання і навіть подаруночки, і бажають нам ВИТРИМКИ,ТЕРПІННЯ та ЗДОРОВ'Я.

Хочемо кожному сказати! Друзі Ваша допомога,дуже необхідна і вона не вимірюється,я більше дав,чи більш зробив,вона цінна тим,що ви допомагаєте,хто чим може,як може і кожному з Вас ШАНА та ПОДЯКА!!!

Леся Гаврилюк
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: МЕШКАНЦІ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ (ФОТО)
Наверх