Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Надзвичайні події 12 бер 2022 11:51

Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)

Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)
Колектив працівників місцевої пожежної охорони (далі - МПО) робить все, щоб не допустити випадків пожеж на території громади та в разі виникнення пожеж намагаються максимально швидко та оперативно ліквідувати надзвичайну подію.

Добре розуміючи свій громадський обов’язок по захисту держави України у воєнний час у війні з РФ працівники МПО активно включилися у волонтерську роботу та беруть участь у добровольчому формуванні Мошнівської територіальної громади.

Інформуємо про проведену роботу колективу за лютий – березень 2022 року:

1. Враховуючи підвищену необхідність МПО до оперативних виїздів на виклики служби 101 та мешканців сіл нашої громади, змінено графік роботи пожежних команд с. Мошни та с. Яснозір’я, цілодобовий пожежний автомобіль виїжджає з двома пожежними, що дає можливість оперативніше приступити до початку пожежогасіння та ефективно подолати надзвичайну подію.
2. Враховуючи потреби в придбанні другого автомобіля, ініціативу нашої громади підтримало ДСНС Черкаської області, яке передало резервний автомобіль ЗІЛ 130 для потреб пожежної охорони Мошнівської громади. На сьогодні, провівши технічне обслуговування, придбано і установлено запасні частини на автомобіль, заправили цистерну водою і ввели в розрахунок пожежної команди с. Мошни. Подяка за допомогу в ремонті автомобіля висловлюємо Копієвському Андрію Тимофійовичу.
3. Розуміючи, що в умовах військового стану навантаження на МПО збільшується, може бути більша кількість пожеж, залучено та сформовано склад добровільної пожежної команди з мешканців сіл з досвідом роботи пожежними або водії потрібних категорій, які частково вже включились, а при потребі, згідні, і на майбутнє допомагати ліквідовувати надзвичайні події в разі їх виникнення.
4. Пожежні МПО беруть активну участь в забезпеченні спокою мешканців нашої громади: облаштовують та чергують на блокпостах згідно графіків в складі добровольчого формування Мошнівської територіальної громади.
5. Розуміючи, що в умовах війни в багатьох жителів Мошнівської територіальної громади не буде можливості оперативно придбати будівельні матеріали в разі пошкоджень житлових будинків, працівники МПО при підтримці сільського голови Богдана Шкарбути та власника пилорами Диченка Руслана організували розпил, складування дошок, брусків, чим поповнили матеріальний резерв цивільного захисту громади.
6. Силами МПО в позаробочий час наведено порядок приміщеннях та прилеглих територіях, де розташовані пожежні депо, покращенню побутові умови, створені умови для професійного зростання. Налагоджена співпраця з аналогічними підрозділами інших громад Черкаського району та Управління ДСНС у Черкаському районі, що дає позитивний результат при ліквідації пожеж.
7. Намагаємось оперативно впливати на можливі надзвичайні ситуації на території громади шляхом оповіщення через сайт Мошнівської територіальної громади, проведенням інструктажів та розміщенню пам’яток про необхідні дії під час виникнення надзвичайних ситуацій та попередження порушень і недопущення їх.

Хочу відмітити активну участь у вирішенні проблем нашої МПО підполковника служби ДСНС м.Київ Шкарбути Анатолія, уродженця села Тубільці, який з перших днів війни передає свій великий професійний досвід, допомагає практично в облаштуванні пожежного депо.

Завдяки особистим домовленостям голови Мошнівської сільської ради Богдана Шкарбути вдалося придбати сучасний перекривний пожежний ствол, про який давно мріяли наші пожежники.

Перераховані справи ведуться паралельно з виконанням основних завдань працівників МПО. Лише у березні здійснили шість виїздів по ліквідації пожеж в селах Мошни, Яснозір’я, Лозівок, Свидівок. Завдяки оперативним професійним діям працівників МПО вдалося не допустити значних втрат майна, пошкодження будівель жителів нашої громади за що вони висловлюють подяку і на ділі бачать важливість та необхідність нашого структурного підрозділу.

Ми і надалі будемо робити все в умовах війни, щоб забезпечити життєдіяльність Мошнівської територіальної громади.

Перемога буде за нами!

Начальник МПО Володимир МИРОШНИЧЕНКО
Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)Сільський голова Богдан Шкарбута та працівники МПО працюють на перемогу у війні спільно з громадою (фото)
Наверх