Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 26 кві 2022 06:00

"ТРИМАЙМО В БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)

"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Щороку до Великодня та поминальних днів майже кожен християнин прибирає з свого серця образи, злобу та очищує думки та наміри. Однак, не слід забувати і про чистоту та охайність на наших вулицях, комунальних закладах, скверах, кладовищах та місцях відпочинку.

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА:

"Плануємо вже до перших поминальних днів остаточно завершити генеральне прибирання.

Так, вже до Великодня за домовленістю з директором ТОВ «Науково-виробничої фірми «Урожай» Олександром Воскобойником про надання технічної благодійної підтримки спецтехнікою повністю ліквідовані стихійні сміттєзвалища на території населених пунктів всіх старостинських окруів Мошнівської територіальної громади. Силами громади вивезено на центральний полігон сміттєзвалища близько 89 вантажівок сміття.

Збільшена кількість вантажних маршрутів комунальної спецтехніки та транспорту підприємств - соціальних партнерів громади по вивезенню твердих побутових відходів від домоволодінь жителів громади. Колективами комунальних закладів проведено суботники по упорядкуванню прилеглих, закріплених територій.

Наразі, до поминальних днів, активно виконуються роботи по звільненню територій кладовищ від навали сміття.

ТОЖ ТРИМАЙМО В БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!"
"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ТРИМАЙМО В  БОЖІЙ ЧИСТОТІ СВОЇ ДУМКИ І СОВІСТЬ, А СВОЇ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ОХАЙНИМИ ТА КРАСИВИМИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Наверх