Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 02 травня 2022 18:26

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)
1 травня в Мошнівській територіальній громаді, на стадіоні села Яснозір’я, відбулася благодійна товариська зустріч з футболу між командою с. Яснозір’я та збірною сіл Мошни, Софіївка, Байбузи і Тубільці.

Перед початком гри всі гравці та вболівальники (а їх було досить багато) вшанували хвилиною мовчання пам'ять за загиблими воїнами Збройних Сил України.

В команді Яснозір’я на поле виходили: Яжук, Погребняк, Костенко, Литовченко, Балацький, Рацюк, Шаповал, Демко, Постіл, Костриця, Дворнік, Шармар, Іщенко, Скалько, Руденко.

Склад збірної команди: Кроливець, Зволинський, Панченко, Чмих, Коновалов, Масик, Дорош, Постіл, Демченко, Федоренко, Дерев’янко, Савіцький, Колот, Єжов, Кобзар.

Гра видалася досить цікавою, багатою на забиті голи та невикористані моменти для взяття воріт обома командами. Фінальний свисток зафіксував рахунок 6:2 на користь збірної команди. Голами відзначились В. Дорош (3), В. Дерев’янко (2) та В. Постіл (1) у складі збірної, і А. Рацюк (2) в команді Яснозір’я.

Усі кошти зібрані під час цієї зустрічі (майже 3000 грн.) будуть використані на підтримку Збройних Сил України.

Жителі Мошнівської громади висловлює подяку в організації та проведенні зустрічі Миколі Тараненку та Ігорю Путрі.

Разом переможемо! Все буде Україна!


Спеціаліст зі спорту Відділу культури, молоді та спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради Анатолій Жила
В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ (ФОТО)
Наверх