Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 09 чер 2022 08:00

Є потреба – єДопомога

Є потреба – єДопомога
Платформа еДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської aгpeciï. На платформі можна дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу aбo запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом, ліками тощо.

Платформа дозволяє громадянам швидко зареєструватися та залишити свою заявку на допомогу. Вона може включати водночас продукти харчування, засоби гігієни, ліки тощо. Також, зі свого боку на платформі реєструються благодійники.

Команда Мінсоцполітики працює над залученням до реєстрації на платформі тих, хто може надати підтримку. На єДопомозі, для зручності благодійників, передбачена можливість фільтрування замовлень, а саме вони можуть обрати область, місто, категорію товару та обрати кому саме допомогти: фізичній aбо юридичній особі.

Отримати допомогу через платформу єДопомога можна двома способами: онлайн та з рук в руки. Допомога онлайн – це коли благодійник обирає заявку, оплачує з будь якої країни світу Передплату єДопомога на суму 200, 500 a6o 1000 грн, а реципієнт допомоги отримує смс з кодом.

Розробили та запустили платформу Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПPOOH) в Україні за фінансової підтримки Швеції.
Наверх