Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 16 травня 2022 08:00

У Черкаському районі триває поточний ремонт доріг

У Черкаському районі триває поточний ремонт доріг
Роботи з експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення проводять у Черкаському районі. Тривають вони за планом попри воєнний стан.

Про це розповіла очільниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Наразі підрядні організації здійснюють ліквідацію ямковості дорожнього покриття:

на автодорозі регіонального значення Р-10/Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук у напрямку міста Чигирин. Тут фрезерується асфальтобетонне покриття ділянки та розпочато асфальтування автодороги.
працівниками організації ТОВ “Росдорстрой” проведені роботи з ліквідації ямковості на дорозі Н-16 від повороту на село Дубіївка до в’їзду в місто Смілу.
на автодорозі місцевого значення О 241708-4/Р-10/-Геронимівка-тубдиспансер ліквідовано вибоїни та продовжується ремонт дороги струменевим методом від села Геронимівка до в’їзду в село Руська Поляна.
підрядною організацією ТОВ “Росдорстрой” проводяться роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття, протяжністю 1,2 км, на ділянці дороги Н-01 у місті Корсунь-Шевченківському.

Крім того, не забувають і про благоустрій узбіч доріг державного значення. Також здійснюється вирубка чагарників і обкіс узбіч на автодорогах державного значення Р-10 /Р-09/, Н-16 і Н-01 у напрямках до міст Черкаси, Кам’янка, Городище.
Наверх