Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 07 чер 2022 16:23

СПРАВЖНІ ДРУЗІ - ЦЕ ТІ, ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ОДИН ОДНОГО У ВАЖКІ ЧАСИ - БОГДАН ШКАРБУТА

СПРАВЖНІ ДРУЗІ - ЦЕ ТІ, ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ОДИН ОДНОГО У ВАЖКІ ЧАСИ - БОГДАН ШКАРБУТА
Важливо, коли є друзі, які можуть реально допомогти не лише спеціальним обладнанням для можливості ефективнішого виконання завдань по забезпеченню функціональних обов'язків громадськими формуваннями територіальної оборони та забезпечення громадського правопорядку "Мошнівська варта", а і практичними заняттями, досвідом.

Забезпечення громадського правопорядку має свої особливості, оскільки безпосередньо повязане з досконалим використанням учасниками формування своїх, наданих відповідним законом, прав, обов'язків у чіткій взаємодії з органами Національної поліції.
Тож досвід та знання працівників спецпідрозділів Національної поліції є цінними не тільки для командирів ДФ МТГ N1 Мошни та ГФ "МошнІвська варта", а й особового складу.

Так, за період створення та діяльності вказаних добровільних громадських формувань, за ініціативи голови Мошнівського сільського голови та командира ГФ неодноразово і проводилися тактичні і практичні навчання особового складу з залученням бойових фахових інструкторів, що дало змогу бійцям-учасникам формувань опанувати базовими знаннями тактики бою, військової медецини, поводження зі зброєю та її застосування.

От і цього разу відбулася робоча зустріч, теоретичні навчання командирів ГФ з представниками 1 роти спецназу Національної поліції м. Києва.

Зокрема, командир роти спеціального призначення (до речі, уродженець с. Мошни Максим Валентинович Шестопал) поділився цінним досвідом організації ефективної роботи по забезпеченню громадського порядку, боротьби із злочинністю, застосування спецзасобів в рамках законних повноважень, що регламентують діяльність добровільчих формувань в безпосередній взаємодії з підрозділами Національної поліції.

Кульмінацією заходу стала передача командиром роти спецпризначенців в розпорядження громадських формувань обладнання для нічного спостереження (тепловізор), що полегшить і стане допомогою для забезпечення нічного патрулюванні територій, вулиць, населених пунктів Мошнівської ТГ.

В свою чергу голова Мошнівської громади Богдан Шкарбута подякував спецпризначенцям та командиру роти Максиму Валентиновичу за підтримку. "Справжні друзі - це ті, що підтримують один одного у важкі часи. Тож ми також готові підтримувати Вас хлопці в межах своїх повноважень, як посадовці і як друзі" - наголосив Богдан Вікторович.
СПРАВЖНІ ДРУЗІ - ЦЕ ТІ, ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ОДИН ОДНОГО У ВАЖКІ ЧАСИ - БОГДАН ШКАРБУТАСПРАВЖНІ ДРУЗІ - ЦЕ ТІ, ЩО ПІДТРИМУЮТЬ ОДИН ОДНОГО У ВАЖКІ ЧАСИ - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх